Nyilvános teszt - Tudósítók.hu

CET 2010. április 27., 23:07:59

Munkatársaink folyamatosan a rendszer jobbátételén fáradoznak


Végre az érték a hír!
A Tudósítók.hu, a magyar tudósítók határok nélküli közösségi-videómegosztó portálja megnyitja kapuit az első felhasználók előtt. A nyilvános teszt 2010. július 6-án kezdődött és határozatlan ideig tart.

A szakmai közösség tagjává, publikálási jogú felhasználóvá válni kizárólag emailben kapott meghívó linken keresztül történő regisztrálással lehetséges. Tartalom-előállító szervezetek regisztrálására kizárólag a Tudósítók.hu szolgáltatójának engedélyét követően van lehetőség.
Az oldalon elérhető Tartalmak bárki számára regisztráció nélkül (streaming útján) megtekinthetőek.

A rendszer használata során tapasztalt hibajelenségeket a lenti e-mail címen tudja bejelenteni, de a hibák rögzítésére külön fórumkategóriát is nyitottunk, amely minden bejelentkezett szakmai felhasználó számára rendelkezésre áll. Kérjük, hogy mielőtt felvenne egy új fórumtémát a tapasztalt (hibának vélt) jelenségről, győződjön meg róla, hogy más még nem hozott létre fórumtémát azzal kapcsolatban. Ha már létezik hasonló fórumtéma, akkor hozzászólásként írja meg tapasztalatait.
A portál végső funkcionalitása nagy mértékben függ ettől a teszttől, észrevételei alapján javítunk a rendszer használhatóságán.

Köszönjük, hogy részt vesz a közösségben!

Tudósítók.hu

Kapcsolódó hivatkozások: Hibabejelentés e-mailen: info@tudositok.hu