Videó tudósítást hozzáadta: Szombathelyi TV CET 2011. február 22., 13:00:32
 0

 Szóljon hozzá!

  • Szöveg:

 Hozzászólások (5)

krivak jozsef (Regisztrált látogató) CET 2011. március 6., 17:39:02 5
Farkas Károly helyes a meglátása. Csatlakozom. Árnyék kormányként mit csináltak Orbánék? Figyelték, hol baltázza el a másik? Á dehogy most a kormányzás alatt kell kapkodniuk. Bizony ha 3x át keresném a minimálbérnek, és nem lenne tartozásom, és gyermekeim nem érdekelne a cukor , és egyéb dolgok ára. 17 éves korom óta dolgozom de ez az ország már nem az én országom. El vagyok keseredve.
Kocsis Károly (Regisztrált látogató) CET 2011. március 3., 18:51:54 4
Én szerintem ezért drága a cukor!!!! 1.Románia megveszi szerbiából.2.Magyar elszállítja Romániából Magyarországra,majd inne elviszik Szlovákiába és onnan visszahozzák Magyarország
ra!!!Hát erről ennyit!!!
FARKAS KÁROLY (Regisztrált látogató) CET 2011. március 3., 09:47:06 3
Nem az a baj, hogy a cukor és egyéb termékek ára emelkedik, hanem az, hogy a lakosság 80%-nak megélhetése nem biztosított. Ez pedig Antal Józseftől (privatizálás, jogszabályok nélkül=szabad rablás) eredően a mindenkori kormányoknak köszönhető. A jelenlegi is csak azzal foglalkoznak, hogy a saját és haverjai zsebét megtömje. Ezeket a kiadásokat viszont a szegényekkel fizetteti meg, azon filóznak,kilenc hónapja, hogy sarcolhatnák még jobban a kisembereket. Az egykulcsos adóval százmilliók maradnak egy két ember zsebében. Vannak,olyanok akik milliárdos szem.jöv.adó alappal rendelkeznek. A kormánytagok is százezrekkel többet kapnak havonta. Nyugaton háromszorosát keresik az átlag béreknek, míg nálunk, több mint hatszorosát a felső vezetők. Ha 300.000-nettót keresnénk nem lenne drága a nekünk sem a cukor.
Frindt Balázs (Regisztrált látogató) CET 2011. március 3., 09:19:34 2
Tóth Gergő Ön miatt beléptem ide hogy a szemét picit felnyitva , esetleg a tudását csiszoljan , élesítsem.
A hozzászólása első megnyilvánulásaként álnemzeti dolgokat emleget napi aktualitások pl. cukor ára helyett!!
Gondolkozzon el és fogadja el a valóságot.
A tavalyi év nem igazán a cukorrépa jó terméséről szólt. Mint ahogy a gyümölcsök, krumplik és trs.-i-ról sem.
És most megmondta a tutit azért drága mert eladták a cukorgyárakat, a Büdös Bogarak . Sejti aki akarja,- kikről van szoóó ?? ugye? Kinek vérmérséklete és beállítottsága szerint szidja- véleményezi ( véleményezheti). Ide most minden pártot fel lehet -lehetne sorolni,de mivel "álnemzetezett"ezért sejtet utal is azért valamire.Kizárhatnám....? a jobbikot és az lmp.-t ?
Nyolc éven keresztül miért nem volt drága??
Na ....a lényeg az hogy nem a politikáról szól ez a fórum, vagy ne erről szóljon !!!!
Ill. ilyen eseményekre kenni , ráfogni ....sejtetni ...stb nem szabad Ön se tegye !!!!!!!!!!!!!
Nem szabad, nem vezet jóra .
Ennek okán amit még ezután írt ,"politizált" nem korrekt.
De biztosan tisztában van ezzel is !
Csak valami miatt kiszaladt a tollából...
Remélem beleszégyenli a bőrébe magát és legalább elpirul a laírtak miatt.
A higgadtságra a megfontoltságra most van a legjobban szükség.
Mutogatni (másra), a legegyszerübb Ősi ( akár magyar) szokás, a szomszéd lovát ...és a többi
és a többi.
Türelem nélkül nem jutunk sehová, csak mindenki hergeli a másikat......... ami a legjobban zavar az az hogy elmúlt 8 év szemtelenjei jönnek elő és olyanokat mondanak ( nem Önre gondoltam , valószínü csak türelmetlen elégedetlen most), ami miatt Kínába küldeném igazságszolgálatot tenni .Ottani "igazság" szerint eljárva kevesebb ember (politikus)merne olyan dolgokat megtenn ami eddig( remélem eztán NEM!!!!) sajnos megszokott és elfogadott volt,,,,.... a berkeiken belül!! Pfujjjjjjj (a véleményem róla).
Pedig türelmes vagyok
További jobbulást kívánok
Tóth Gergő (Regisztrált látogató) CET 2011. február 23., 08:16:13 1
A cikk nem teljesen igaz legalábbis abban hogy csak 1 dolog miatt emelkedik az ára. Az elő és legfontosabb dolog hogy a rendszerváltás óta a kormányaink a külföldi érdekeket támogatva tönkretette a cukorgyáraink döntő többségét. Talán egyedül Kaposváron van cukorgyár de az is kétséges hogy magyar tulajdonba lenne. Itt van példának a Fidesz aki álnemzeti pártként már lassan egy éve hatalmon van de ahelyett hogy az MSZP-s és Fideszes politikusokat gazdagítaná és a magyar népesség 80%-át szegényítené, ahelyett támogathatná a gazdákat, cukorgyárakat hozhatna létre újra munkahelyteremtés ügyileg is és a hazai cukor mégis csak a legjobb minőségű. De nem fogja mert ők is az MSZP oldalán állnak. Másodsorban a benzin sorozatos áremelésére is lehet hivatkozni aminek kapásból az első érdekeltje Pintér Sándor belügyminiszterünk. Az olaj ára csak növekedni fog mert a föld olajkészletének több mint 50%-át már az emberiség elhasználta. Nemsokára nem lesz csoda a 400-500 ft-os benzinár literenként. Akkor a 400-500 Ft-os cukor és a 400-500 forintos kenyér sem lesz újdonság. Miközben a magyar népesség 80%a elszegényedik. Tehát nincsenek támogatva a gazdák hogy termesszenek cukorrépát, mert nincs magyar cukorgyár ami felvásárolná a gazdák cukorrépáit. És a cukor csak az egyik élelmiszer a sok közül.