Videó tudósítást hozzáadta: Fehérvár Televízió CET 2014. március 27., 19:42:51
 0

 Szóljon hozzá!

  • Szöveg:

 Hozzászólások (1)

borisz godunov (Regisztrált látogató) CET 2014. március 29., 08:48:01 1
Ez a kincs egy nagy hazugságról szól! Ez soha nem volt a miénk. A Sümeg József meggyilkolása sem igaz, öngyilkos lett. Ezt azért találták ki, hogy a nyomozás határidejét (a műkincsre) szinte korlátlanul ki lehessen tolni. Sajnos Amerikában hamis tanúkat vittek ki, akik simlis "C" voltak. Az itthoni mesélők felkészített emberek. Az kinti bíróság annak ítélte volna a kincset, aki vagy egy plusz darabot, vagy egy kétségtelenül objektív tényt tudott volna felmutatni a kinccsel kapcsolatban.
Az ügyvédet meg valószínűleg a Lord megvette és erről nem beszél senki. Ezt az akkor a Jeszenszky nagykövet prezentálta. A per lehetővé tette, hogy a külügy vagy valakik 1,5 millió dollárt lenyúljanak.
A Seusó először egy Svájci vámraktárban bukkant fel, hamis Libanoni papírokkal, majd Angliába került ahol megvásárolta Lord Hampton.
A kincsről először a 70-es évek végén Mócsi professzor írt a Népszabadságban amikor hazajött Amerikából és Paul Getty múzeumba látta kiállítva a kincset és erről írt. Ő írta le, hogy Pelsó Balaton, (tévedhetet)és ekkor kezdtek mozgolódni az okosok, hogy megszerezhetjük. A Pelsó egyébként jelenthet tavat is. A nyomozók végig hazudtak és félrevezettek mindenkit!

-Ha Sümeg találja meg darabonként adta volna el, és talán megmutatta volna egy hozzáértőnek.
-Olyan találhatta meg, aki értett hozzá és ezért maradt egybe a kollekció.
-Ez támasztja alá, hogy az üst is meg lett tartva.
-Hamis Libanoni kiviteli papírt is csak az tud szerezni aki ismeri a Libanoni okmányokat és van kapcsolata ott.
-A bécsi régiségkereskedő sem valós nyom.

Tehát megvettünk egy talán olyan ezüstkincset (ami származhatott ugyan a kőszárhegy környékéről) vagy a honfoglalás előtti időkből is kikerülhetett.

Lehet agyalni.